Over Kroese Loodgieters te Amsterdam en Wormerveer, uw specialist in cv-installatie, dakwerk, sanitair en meer

Kroese Loodgieters te Amsterdam en Wormerveer bestaat uit twee mensen: vader en zoon. Beide hebben gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring en deze ervaring zetten zij graag in om voor u het beste resultaat te behalen. Door nauw samen te werken met bedrijven met dezelfde werkethiek, namelijk het leveren van topkwaliteit, bent u verzekerd van het hoogst haalbare resultaat. Of het nu om cv-installatie, dakwerk, badkamers, riolering, sanitair of grootschalige verbouwingen gaat, bij Kroese Loodgieters in Wormerveer en Amsterdam zit u goed.

Als specialist in cv-installatie heeft het bedrijf in de loop der jaren voor verschillende huishoudens en ondernemingen gewerkt. En met succes! Het is dan ook niet voor niets dat veel klanten waar wij voor hebben gewerkt het bedrijf altijd weer weten te vinden. Dit grote vaste klantenbestand weet immers dat als Kroese Loodgieters uit Amsterdam en Wormerveer de cv-installatie, het dakwerk, zinkwerk, sanitair en overige werkzaamheden realiseert, het resultaat altijd overeenkomt met de afspraken. Eerlijk en overzichtelijk. U hoeft slechts te genieten van het gedane werk. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw cv-installatie, dakwerk, zinkwerk, badkamers, riolering, gas- en waterleidingen, sanitair of grootschalige verbouwingen? Bekijk de website of neem direct contact met ons op. Wij staan u natuurlijk graag te woord.

Ons materiaal: kunststof leidingen van Henco

Wij gebruiken voor waterleidingen, gasleidingen en cv-leidingen de erkende kunststof van Henco. Dit product kent vele voordelen. Zo wordt het geleverd op rollen van maar liefst 50 meter, waardoor wij de leidingen van A naar B kunnen leggen; zonder verbindingstukken. De kunststof leidingen zijn daarbij altijd dicht, tikken of kraken nooit en ze zijn onderhoudsvrij. Wij werken de leidingen natuurlijk netjes voor u weg. Kortom, een enorme verbetering ten opzichte van de oudere koper- en staalverbindingen.

Missie

Of het nou om cv-installatie, dakwerk, badkamerverbouwing of gas en water gaat, de missie van Kroese Loodgieters te Amsterdam en Wormerveer is het bieden van betaalbare kwaliteit. Uw wensen zijn het uitgangspunt, uw tevredenheid het doel. 

Visie

Tegenwoordig is het loodgietersvak een combinatie van het oude ambacht en innovatieve technieken. De ervaring van hoe het ging en de kennis van hoe het nu gaat zorgt voor een totaalaanbod waar u als klant de vruchten van plukt. Kroese Loodgieters beheerst alle nieuwe werktechnieken en hanteert de nieuwste materialen. Zo bent u verzekerd van moderne maatoplossingen, gestaafd door jarenlange ervaring en ambachtelijke precisie. Kortom, een win-winsituatie voor een ieder die kiest voor duurzame kwaliteit.

Badkamers - CV-, Water- & Sanitaire installaties - Loodgieterswerkzaamheden - Dakbedekkingen - Gastechniek